Jag godkänner × För att göra din upplevelse på Moded.dk så bra som möjligt använder vi cookies. Du godkänner vår användning av cookies när du klickar på sidan.
  • Dam
  • Herr
  • Barn
  • Märken

Om Moded

Hitta enkelt de bästa erbjudandena

Börja din onlineshopping på Moded. På Moded hittar du kläder och mode från webbutiker som säljer produkter från märken du känner till och märken du ännu inte upptäckt. Gå på upptäcktsfärd i vårt stora sortiment med över 280.000 produkter, och hitta de bästa priserna genom att jämföra butikernas urval. Använd sidan när du letar efter en konkret produkt som en klänning, en ryggsäck eller ett par stövlar – eller bara när du behöver inspiration. Här hittar du massor av spännande produkter, och det finns garanterat något du tycker om – antingen du ska på fest, jobba, träna eller se bra ut i vardagen.

Enklare shopping

Vi vet att du har mycket att göra i vardagen. Moded hjälper dig därför att handla online ännu enklare och snabbare, utan att försämra kvaliteten på ditt köp.

Det är gratis att använda vår tjänst, och här hittar du produkter från fler än 6 svenska och internationella webbutiker. Vi har samlat alla produkter på ett och samma ställe, så att du enkelt kan jämföra artiklar och priser. Vi hjälper dig att spara pengar genom att visa dig bra erbjudanden och aktuella reor. Snabbt och enkelt.
Teamet bakom

Moded ägs av WebCollections ApS och drivs i samarbete med ett team duktiga frilansare som arbetar målmedvetet på att ge dig en bra start på din shopping. Moded.dk har funnits sedan 2016. Om du har några frågor, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Du kan kontakta oss här.

Här är vi

WebCollections ApS, org.nr: 37642169
Oldenburg Allé 7, DK-2630 Taastrup
Se karta
Kontakt
Hjälp, feedback, ris och ros
E-post: kontakt@moded.dk
Fyll i formuläret
Ledningen

E-post: kontakt@moded.dk
Se pressmaterial